Rakibimin rakibi dostumdur!

Galatasaraylı taraftarlardan, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi elemesindeki rakibi FC Vaslui'nin internet sitesine destek mesaj yağdı. Ayrıca, Kadıköy'deki maç için bilet de istendi.

Rakibimin rakibi dostumdur!
24 Temmuz 2012 Salı 11:09 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray ile Fenerbahçe yönetimleri arasında geçen hafta yaşanan söz düellosunun ardından, dün Rumen televizyon kanalları son derece ilginç bir iddia ortaya attı.
 
Rumenler, Galatasaraylı taraftarların Şampiyonlar Ligi elemelerinde Fenerbahçe'nin rakibi Vaslui'yi destekleyeceğini öne sürdü.
 
GS TV'nin haberine göre, Fenerbahçe'nin geçen cuma günü yapılan kura çekiminde Vaslui ile eşleşmesinden sonra Galatasaraylı taraftarlar, Rumen kulübünün sitesini mesaj yağmuruna tuttu.
 
Rumenler'e Fenerbahçe karşısında başarı dileyen pek çok Galatasaray taraftarı, Vaslui'nin İstanbul'da oynayacağı maç için de bir ricada bulundu.
 
Sarı-Kırmızılılar, "Saracoğlu'nda ayrılan kontenjanı eğer dolduracak kadar taraftarınız İstanbul'a gelmeyecekse artan biletleri bize verin. Biz sizi destekleriz" dedi.
 
Galatasaraylı taraftarın, Fenerbahçe'ye karşı neden Vaslui'yi destekleyeceklerine ilişkin açıklamaları ise şöyle: "Biz Galatasaray taraftarıyız. Rumen futbolunu seviyoruz. Hagi, Popescu, Filipescu ve tabii ki Lucescu ve diğerleri... Fenerbahçe, Türk takımıdır. Fakat biz Vaslui'ye daha çok inanıyoruz. Kadıköy'e de omuz omuza gidelim..."