"Rakiplerimiz kötü yönümüzü iyi kullanıyor"

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Giray Bulak rakiplerinin kötü yönlerini iyi kullanarak sonuca gittiğini belirtti.

Rakiplerimiz kötü yönümüzü iyi kullanıyor
27 Şubat 2013 Çarşamba 22:35 tarihinde eklendi.

 

Bulak Ziraat Türkiye Kupasında 3-0 yenildikleri Eskişehirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada takımının golleri bir kenara bıraktıklarında tempo, rakiple boğuşabilme ve maçı kazanma isteği olarak son derece pozitif olduğunu söyledi.
 
Yedikleri gollere baktıklarında biraz uyuyup daldıklarını ve rakiplerinin bu kötü yönlerini iyi kullandığını anlatan Bulak 
"Bizim maçta aşağı yukarı 10 ortamız var, onlar pozisyon olmadı. Ama rakibin 3 topu gol oldu. Takım olgumuz, her geçen gün gelişip, oturuyor. Fakat arada böyle sonuca yansıyan olumsuzluklar oluyor'' dedi.
 
Bulak, Yattara'nın maçtaki performansıyla ilgili bir soru üzerine ise şunları söyledi: ''Yattara'nın performansı maçta bölüm bölüm iyi. İkinci yarı bir parça durmuş olsa da özellikle ilk yarı iyiydi. Ama biz Yattara'yı bundan böyle en az bir devre kullanabilecek seviyeye geleceğiz. Yattara'nın bundan sonra bizimle beraber kendini ortaya koyma zamanı geldi.''
 
Futbolculardan Eren Tozlu ile Can Erdem de kupa maçlarında iddialarının olmadığını tek düşüncelerinin Kayserispor maçı olduğunu söyledi. 

CİHAN