Rasim Ozan ile Ümit Özat birbirine girdi

Beyaz Tv ekranlarında yayınanan Beyaz Futbol programında Rasim Ozan Kütahyalı ve Ümit Özat inanılmaz bir kavgaya tutuştu.

Rasim Ozan ile Ümit Özat birbirine girdi
01 Ekim 2012 Pazartesi 12:05 tarihinde eklendi, 2.676 kez okundu.

Beyaz Tv 'de yayınlanan “Beyaz Futbol” programında ortalık fena karıştı. Simge Fıstıkoğlu 'yla yaşadığı tartışma yüzünden Ümit Özat 'a “Maganda” diyen Rasim Ozan Kütahyalı, Ümit Özat 'la canlı yayında karşı karşıya geldi.

 
Ümit Özat geçtiğimiz hafta Simge Fıstıkoğlu 'yla tartışmış ve programı terk ermişti. Özat 'ın bu tavrı tartışmalara neden olurken, Rasim Ozan Kütahyalı CNN Türk ekranlarında bağlandığı canlı yayında Özat için “Maganda” ifadesini kullanmıştı.
 
Geçtiğimiz hafta yaşanan “Kadınlar Futboldan Anlar mı?” tartışması dün gece Beyaz Tv ekranlarında devam etti. Beyaz Futbol programına canlı yayın konuğu olan Ümit Özat, Simge Fıstıkoğlu 'yla yaşadığı tartışmayı ve programı neden terk ettiğini açıkladı.
 
BİRBİRLERİNE GİRDİLER
Programın ilerleyen bölümünde Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayına telefonla bağlanınca ortalık fena karıştı. Birbirleri hakkında hafta içinde sert açıklamalar yapan Rasim Ozan Kütahyalı ve Ümit Özat canlı yayında birbirlerine girdiler.
 
GÖZÜ BANA MI DİKTİN RASİM!
 
Ümit Özat ve Rasim Ozan Kütahyalı kavgası Ahmet Çakar 'a da sıçrayınca Çakar 'ın “ Rasimmm ölüyù diriyi öptün gözü bana mi diktin” sözleri stüdyodakileri güldürürken Rasim Ozan ve Ümit Özat bugün akşam Beyaz Tv 'de yayınlanacak olan Derin Futbol 'da karşı karşıya gelme kararı aldılar.