Rasmussen'in kızı soyundu

Danimarka Başbakanı iken, NATO genel sekreterliğine seçilen Anders Fogh Rasmussen'in kızı Christine Rasmussen, Netto firması reklamları için soyundu.

Rasmussenin kızı soyundu
08 Ağustos 2012 Çarşamba 14:29 tarihinde eklendi, 1.895 kez okundu.

 

Anders Fogh Rasmussen'in eşi Ane Mette Rasmussen'de daha önce katıldığı dans yarışmasında cesur pozları ile medyanın ilgi odağı olmuş ve Danimarkalılar tarafından eleştirilmişti.
 
Babası Anders Fogh Rasmussen, NATO'daki görevi ile ailesine zaman ayıramazken, Christine Rasmussen, Netto adlı marketler zincirinin bu haftaki ucuzluk kataloğunda 79 kronluk (12 Euro) bir banyo perdesinin reklamını yapmak için soyundu.

Kataloğun içindeki sayfalarda da spor giysilerin reklamını yapan Chirstine Rasmussen koşu yaparken görülüyor. Rasmussenlerin üç çocuğundan biri olan 28 yaşındaki Christine Rasmussen, Fakta adlı marketler zincirinin reklamları için de poz vermiş ve Annesi Anne Mette Rasmussen ile “Fangerne Paa Fortet“ adlı yarışmaya da katılmıştı Basic Kopenhagen adlı model bürosunda çalışan Christine Rasmussen, modelliği severek yaptığını ve devam edeceğini söyledi.

Milliyet