Rauf Denktaş ameliyat oldu

Tedavisine Ankara'da Gülhane Askeri Tıp Akademisinde devam edilen KKTC'nin 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, beyinle kafatası arasındaki kan birikiminin boşaltılması için ameliyat edildi.

Rauf Denktaş ameliyat oldu
25 Ağustos 2011 Perşembe 19:46 tarihinde eklendi.

     
Ankara'da bulunan Rauf Denktaş'ın oğlu Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş, saat 13.00 sıralarında tamamlanan ameliyatın iyi geçtiğini ve sağlık durumunda herhangi bir olumsuz gelişmenin olmadığını bildirdi. 
    
24 Mayıs'ta beyin kanaması geçiren ve sol tarafı felç olan Denktaş, Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Tıp Fakültesi Hastanesindeki tedavisinin ardından rehabilitasyon süreci için 8 Temmuz'da, Genelkurmay Başkanlığı Rehabilitasyon Merkezi'ne kaldırılmıştı.

 

Yoğun bakımda kalacak

 

KKTC'nin 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) bugün geçirdiği ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde birkaç gün daha kalacağı bildirildi. 
    
Ankara'da bulunan Denktaş'ın oğlu, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş'ın verdiği bilgiye göre, yaklaşık 4 saat süren ameliyatı iyi geçen Denktaş'ın beyinle kafatası arasında biriken kan alındı. 
    
Doktorların, ameliyatın başarılı geçtiğini ve hedefledikleri sonuca ulaştıklarını söylediğini bildiren Serdar Denktaş, bundan sonrasını bekleyip görmek gerektiğini, babasının birkaç gün daha yoğun bakım ünitesinde kalacağını kaydetti. 
    
Serdar Denktaş, kendisinin de bir süre daha Ankara'da kalacağını belirtti. 
    
Bu arada, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun, Rauf Denktaş'ın sağlık durumuyla ilgili olarak, Denktaş'ın yanında olan DP Genel Başkanı Serdar Denktaş?tan sürekli bilgi aldığı bildirildi.