Raylara yatarak intihar etti

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, emekli işçi 59 yaşındaki Erdinç Kurul, kontrollü hemzemin geçitte tren geçerken raylara yatarak yaşamına son verdi.

Raylara yatarak intihar etti
16 Ocak 2013 Çarşamba 17:36 tarihinde eklendi, 1.488 kez okundu.

 

Olay, bugün saat 12.15 sıralarında Yeni Mahalle'de bulunan Boyacı hemzemin geçidinde meydana geldi. Sümerbank'tan emekli olan ve alzheimer hastası olduğu belirtilen Erdinç Kurul, İzmir- Denizli seferini yapan makinist 51 yaşındaki H.K. yönetimindeki 32 bin 253 sefer sayılı Anadolu Ekspresi hemzemin geçide yaklaştığı sırada, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında raylara uzandı. Kurul'un vücudu parçalara ayrıldı. 
 
Hemzemin geçit görevlisi Ali Öncel polise verdiği ifadede, "Bariyerleri kapattım. Ancak arasından geçerek son anda raylara yattı. Dur dememize, müdahale etmemize bile fırsat kalmadı" dedi.
 
Evli ve iki çocuk sahibi Erdinç Kurul'un, bir hafta önce Ankara'da bulunan iki çocuğunu ziyaret ettiği ve bir süredir de psikolojisinin bozuk olduğu belirtildi. Kurul'un cenazesi, Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kurul'un eşi Hatice Kurul ve yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi.
 
Makinist H.K. ifadesi için emniyete götürülürken, intiharla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA