Reaksiyon dizisinin 1.bölümü Twitter'ı salladı

Star Tv'de ilk bölümü yayınlanan Reaksiyon iddialı bir giriş yaparak herkesi etkiledi. On binlerce kişi Twitter hesaplarından dizi hakkında yorumlarını paylaştı.

Reaksiyon dizisinin 1.bölümü Twitterı salladı
16 Eylül 2014 Salı 10:23 tarihinde eklendi.
Yönetmenliğini Onur Tan'ın yaptığı dizinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder ve İsmail Demirci'nin paylaşıyor. Dün akşam Star Tv'de başlayan dizi için ekran başına geçen dizi izleyicileri ise yorumlarını '#Reaksiyon' hashtag'i altında Twitter'dan paylaştı. 'Behzat Ç.' dizisiyle patlama yapan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, 'Dayı' karakterini canlandırdığı Reaksiyon ile kısa sürede Twitter'da trend oldu.
 
Reaksiyon ile ilgili atılan tweetlerden bazıları...
 
Can Dündar: Ah be amirim! Nerde Behzat'ın samimiyeti nerde bu masraflı Kurtlar Vadisi özentisi...
 
Demet Akalın: Masraflı dizi
 
Mesut Yar: Sığ klişelerle başladı. Müziğin sesini alalım biraz. Aha da amirim; yürüyüşü değişmiş be!
 
Ebru Çapa: Reaksiyon başlayalı daha yarım saat oldu, bir dizi kadrosu kadar zayiat var.
 
Semih Demir: #Reaksiyon @Reaksiyondizi dunku bolumunuzde iki astsubayi ucakla goturen askere herkes astsubayim derken omzundaki uzmancavus rutbsi celisti
 
adamınhası: #Reaksiyon kafam çok karışık... Amirim olduğu için pek birşey söyleyemiyorum ama?????
 
AsenaCaner: Son zamanlarda seyrettigim daha dogrusu 30 dk tahammul edebildigim en kotu dizi Reaksiyon du! Olmamis be sayin valim, behzat komserim! :)
 
Betül Güngör: O dizi Reaksiyon alamadı
 
ozgur: #Reaksiyon akşam kimse beğenmemiş ama bazı şeyleri düzelttiklerinde bu dizi kvp gölgede bırakır. Kv ilk çıktığı zamanı hatırlayın.
 
Uğur Erzincan: Reaksiyon dizisini Erdal Beşikçioğlu oynuyor diye izledim. Acayip kasmışlar. Çok kasvetli. Bol bol ateş, siyah siyah arabalar. Beenmedim.