Real Madrid - Barcelona Canlı izle El Clasico 25 Ekim

Fenerbahçe sahasında Gençlerbirliği'ni konuk ediyor.. Derbide kaybeden taraf olan Fenerbahçe taraftarı ile barış maçına çıkıyor.19:00'da başlayacak olan maçı Lig tv'den izleyebilirsiniz.

Real Madrid - Barcelona Canlı izle El Clasico 25 Ekim
25 Ekim 2014 Cumartesi 17:17 tarihinde eklendi, 3.924 kez okundu.

Fenerbahçe sahasında Gençlerbirliği'ni konuk ediyor.. Derbide kaybeden taraf olan Fenerbahçe taraftarı ile barış maçına çıkıyor.. 19:00'da başlayacak olan maçı Lig tv'den izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe derbide kötü oynamadı. Özellikle ilk yarıda kalabalık orta saha ile oyunu rakip sahaya çıkmasını bildiler. Her şey ilk yarı itibari ile yolunda gidiyor gibi görünüyordu ancak ikinci yarının başında Alves'in sahneye çıkması her şeyi değiştirdi. Gördüğü kırmızı kart ile oyun kontrolü Galatasaray'a geçti. Ve son 2 dakikada gelen gollerle kaybetmek zorunda kaldılar.. Bu maç yeniden lige tutunma maçı.. Takımda Bekir ve Bruno Alves cezalı.. Savunmanın göbeğinden iki eksikleri var. Serdar Kesimal uzun süreden sonra yeniden forma şansı yakaladı. İç saha avantajını kullanarak kazanmak isteyen Fenerbahçe saldırgan bir oyun sahaya koyacaktır. İlk yarıdan sonuç almak için özellikle Emre, Meireles ve Mehmet Topal rakibe pas imkanı vermez gibi duruyor..

Gençlerbirliği'nde Gosso sakat. Onun haricinde bir eksik yok. Gençlerbirliği açısından bir puan çok iyi sonuç olacaktır. Kontra ataklarda Stancu'yu öne çıkarmaya çalışacaklar. Ancak işleri kolay değil. Karşılarında çok istekli bir takım olacak. Taraftarı ile de Fenerbahçe önemli bir baskı kuracaktır. Özgür Yankaya'nın işi de bu maçta kolay olmaz. Fenerbahçe taraftar desteği ile de maçta bir kaç adım önde..

Kadrolar;

Fenerbahçe’nin muhtemel ilk 11’i: Volkan, Gökhan, Serdar, Kadlec, Caner, Kuyt, Topal, Meireles, Emre, Sow, Emenike

Gençlerbirliği’nin muhtemel ilk 11’i: Ramazan, Hakan, Ahmet, Tosic, Hikmet, Guido, Petrovis, Doğa, Nizamettin, Berat, Stancu

Maç Lig tv'den yayınlanacaktır. Bedava Lig tv izle'me şansı yoktur.. Digitürk Play sitesinden internetten maçı nasıl izleyeceğiniz konusunda bilgi alabilirsiniz.

Son olarak günün maçına değinelim.. Malum El Clasico günü.. Real Madrid - Barcelona yeniden sahne alıyor.. Barcelona'da Suarez forma giyebilecek. Real Madrid'de yıldız isimlerden Bale sakat. Tüm Dünya'nın izlemek için sıraya gireceği maç TrGoals izle sitesinden canlı olarak yayınlanacaktır.. Maçta Ronaldo & Messi kapışması büyük heyecan verecek. İki takımın da tüm silahlarını kullanması bekleniyor..

Muhtemel ilk 11'ler;

Real Madrid: Casillas, Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal, Isco, Kroos, Modric, Rodríguez, Ronaldo, Benzema

Barcelona: Bravo, Alves, Mascherano, Mathieu, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Neymar, Suarez

Maçta goller ön plana çıkacaktır. Ligde henüz gol yemeyen Barcelona bunu Clasico'da da devam ettirebilecek mi soru işareti. Ronaldo 7 maçta 15 gol atmışken Barcelona'yı boş geçer mi? Suarez ilk maçında sonuca gidebilecek mi? Hepsi ve daha fazlasının cevabını 19:00'da alacağız..

Sahadan maç izleme sitenizde her gün maç yayınları sizleri bekliyor.
Sahadanmacizle.com farkı ile El Clasico sizleri bekliyor.