Real Madrid muradına erdi

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in Luka Modric transferinde mutlu sona ulaştığı ifade ediliyor.

Real Madrid muradına erdi
29 Temmuz 2012 Pazar 10:24 tarihinde eklendi.

 

Tottenham'ın yıldız futbolcusu Luka Modric'in transferi konusunda flaş bir iddia ortaya atıldı. Real Madrid, uzun süredir kadrosuna katmak istediği oyuncuda mutlu sona ulaştı.
 
İngiliz The Sun'ın haberine göre; Tottenham önceki gece İspanyol devi Real Madrid'in Modric için yaptığı 36 milyon euroluk transfer teklifini kabul etti.
 
Jose Mourinho'nun ekibine katılmak için kulüple sorunlar yaşayan başarılı futbolcunun hayaline kavuştuğu belirtildi. Transferi yılan hikayesine dönen oyuncunun transferi uzun süredir gündemi meşgul ediyordu.
 
Real Madrid teknik direktör yardımcısı Aitor Karanka kısa bir süre önce yaptığı açıklamada "Hangi takım Modric'i istemez ki? O kendini ispatlamış bir oyuncu" şeklinde konuşmuştu.
 
SUN BOMBAYI PATLATTI VE...
 
Tottenham Başkanı Daniel Levy, Modric için 45 milyon euro civarı bir bonservis ücreti talep ederken oyuncunun isteksiz davranışları ve antrenman tesislerinde tek başına çalışması bu transferi bir hayli kolaylaştırmıştı.
 
The Sun, pek güvenilir bir kaynak olmasa da Tottenham'ın çalıştırıcısı Andre Villas Boas da oyuncu için istenen paranın bir önce verilmesini ve transferde karara varılması gerektiğini ifade etmişti.
 
(Sporx)