Realli yıldıza 'Kocaman' veto

Aykut Kocaman, İstanbul'a gelip stadı bile gezen Lassana Diarra'nın transferini, yıllık 6.5 milyon Euro'luk maliyetinden ötürü 'Takım içi dengeleri bozar' diye istemedi.

Realli yıldıza Kocaman veto
27 Nisan 2012 Cuma 11:45 tarihinde eklendi, 1.094 kez okundu.

 

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Lassana Diarra'nın yıllık 6.5 milyon Euro gibi ciddi bir rakam istemesinden ötürü transferi büyük ölçüde zora girdi.
 
Bu noktada teknik direktör Aykut Kocaman'ın çok hassasiyet gösterdiği 'yıllık ücret dengesi' nedeniyle transferin bu rakamlara gerçekleşmesinin imkansıza yakın olduğu belirtiliyor.
 
Sabah'ın haberine göre; Kocaman'ın genel düşünce yapısı itibariyle "Aynı sahada hem 1 milyon Euro alan hem de 6.5 milyon Euro alan futbolcular olmasını istemiyorum. Çünkü işler kötü gittiği anda 1 milyon alan futbolcu 'Diğeri 6.5 alıyor, o oynasın' düşüncesine kapılabilir. Bir takım için en tehlikeli durum budur" görüşünde olduğu ifade edildi.
 
STADI, SALONU BİLE GEZMİŞTİ
 
Fenerbahçe yönetimi geçtiğimiz günlerde gizlice bir operasyonla Diarra'yı İstanbul'a getirmiş, Şükrü Saracoğlu Stadı ile Ülker Arena'yı gezdirmiş, prensipte anlaşma sağlamıştı. Ancak Kocaman'ın tavrı sonrası transfer çıkmaza girmiş gözüküyor