Recep Altepe voleybolcuları kutladı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Avrupa Bayanlar CEV Kupası’na katılmaya hak kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı’na güvendiğini ve genç sporcuların Avrupa’da Bursa’yı başarıyla temsil edeceğine inandığını söyledi.

02 Nisan 2013 Salı 20:30 tarihinde eklendi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyespor Başkanı Recep Altepe’yi BURULAŞ’ta ziyaret eden genç sporcular, kendilerine destek veren Başkan Altepe’ye teşekkür ettiler.

Kaptan Pınar Cankarpusat, “Başkanımız Recep Altepe ve kulübün tüm teknik ve idari yönetimi, biz inancımızı kaybettiğimiz zamanlarda dahi bize inandı. Bu nedenle bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıl da takımımızla Bursa’yı en iyi şekilde Avrupa’da temsil edeceğiz” diye konuştu.
 
ALTEPE’DEN TAM DESTEK
 
Bursa’nın şampiyonlukları hak eden bir kent olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bursa’da Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek veriyoruz.

Bursa’nın sadece futbolda değil tüm diğer branşlarda da öne çıkmasını hedefledik. Voleybol takımımız Bursa’yı Avrupa’da temsil edecek. Bursa olarak hedefimiz, İstanbul’dan sonra sporda ikinci kent olmaktı, bu hedefi şimdiden yakaladık. Bizler de desteğe devam edeceğiz, her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

DHA