Red Hot Chili Peppers büyüledi

Hayranlarının dört gözle beklediği Red Hot Chili Peppers, dün Santralistanbul'daki performansı ile sevenlerini büyüledi

Red Hot Chili Peppers büyüledi
09 Eylül 2012 Pazar 13:56 tarihinde eklendi, 1.367 kez okundu.

 

Türkiye'de verecekleri konser uzun zamandır merakla beklenen ABD'li rock topluluğu Red Hot Chili Peppers, dün akşam Santralistanbul'da hayranlarıyla buluştu.
 
Türk müzikseverlerin en çok konser performansını görmek istedikleri grupların başında gelen Red Hot Chili Peppers, dün İstanbul'a hareketli bir gece yaşattı. Müzikseverler de, kapıların açılacağı 16.00'dan itibaren santralistanbul'a gelmeye başladı. Güney Afrika'dan, Libya'dan, Avustralya'dan Fas'tan ve Avrupa'dan gelenler de Türkiyeli müzikseverlerle birlikte, uzun kuyruklarda bekledi.
 
Bu sırada seyyar satıcılar "Red Hot Chile Reppers" şeklinde yanlış yazılan bandanaları satmaya çalıştı; başardı da...
 
Saat 19.30'u gösterdiğinde' Red Hot Chili Peppers'dan önce sahneye, kalabalığı ısındırmak için, ön grup olarak Athena çıktı.
 
Saat 21.45'te ise beklenen ekip sahneye geldi. Gitarist Josh Klinghoffer'ın Türk bayraklı tişörtüyle sahneye çıkması da alkış aldı. Red Hot Chili Peppers konsere, yeni albümünden Monarcy of Roses adlı şarkı ile başladı. İlk şarkı, kalabalığı coşturmaya yetti.
 
İlk şarkının ardından ise grup, birçok sevilen şarkısını İstanbullu müzikseverler için seslendirdi. Grubun 'çılgın' bas gitaristi Michael "Flea" Balzary, Türk müzikseverlerin her gün ezan sesini duyduğu için çok şanslı olduğunu söyledi.
 
Türk müzisyen İlhan Erşahin de gruba bir şarkıda eşlik etti. Seyirci en büyük reaksiyonu, grubun en ünlü şarkılarından "Californication" çalarken verdi. 
 
CNN Türk