Red Hot Chili Peppers'tan ilginç istekler

8 Eylül'de İstanbul'da konser verecek olan Red Hot Chili Peppers kulisine meditasyon odası, canlı ağaç ve organik şef istiyor.

Red Hot Chili Pepperstan ilginç istekler
22 Haziran 2012 Cuma 09:58 tarihinde eklendi.

 

Eylül Cumartesi akşamı, Pozitive Live organizasyonuyla Türkiye’de ilk kez sahne alacak Red Hot Chili Peppers, santralistanbul’da müzikseverlerle buluşacak. Dünya çapında yaklaşık 60 farklı şehri kapsayan turnenin Türkiye ayağında, yapılan araştırmalara göre Türkiye’ye gelmesi en çok istenen sanatçı olan Red Hot Chili Peppers, farklı tarzları, eğlenceli sahne performansları ve enerjileri ile dinleyicilerine unutulmaz bir konsere imza atacak.
 
Santralistanbul’da Red Hot Chili Peppers için özel olarak hazırlanan sahnede, sürpriz şovları ve klasikleşmiş hitlerin yanı sıra yeni albümleri I’m With You parçalarının da yer alacağı konserde Diamond Platform’da Lucca tarafından kurulan Lucca Comfort Zone’da misafirleri pek çok ayrıcalık bekliyor. Sahne yanında kurulan platformda sunulacak sınırsız içecek, kokteyl ve yiyecek servisi yanında Diamond Platform misafirlerine ayrı giriş ve çıkış noktaları ve vale hizmeti sağlanacak. Kategori 1 ve kategori 2 biletleri şimdiden tükenen konserde ayrıca Golden Ring ve Platinum Ring olarak iki sahne önü kategorisi mevcut. Şu ana kadar bilet satışının %95 tamamlanan konsere komşu ülkelerden de ilgi büyük.
 
Konser için isteklerini belirten grubun listesinde aile-çocuk odası ve meditasyon odası gibi ilginç talepler de bulunuyor. Soyunma odaları ve meditasyon odalarında canlı ağaç olmasını isteyen grup, kulislerinde kullanılan eşyalarda deri ya da plastik istemediğini de belirtti. Grup ayrıca 2012 dünya turneleri boyunca kendi organik şeflerini de yanlarından ayırmıyor.
 
7 Grammy ödüllü ve multiplatinum sahibi Red Hot Chili Peppers tarihteki en başarılı rock gruplarının arasında gösteriliyor. Bugüne kadar 60 milyon üzerinde albüm satışına imza atan grup, en iyi rock albümü, en iyi rock sanatçısı, en iyi rock performansı gibi birçok dalda Grammy ödülü kazandı.
 
Radyolarda en çok çalınan parçalar sıralamasında üst sıralarda yer alan grubun parçaları arka arkaya toplam 81 hafta 1 numara kalmayı başardı. Rock, punk ve funk üçlemesinden oluşturdukları eşsiz sound ile kategorilerinden sıyrılmayı başaran grup, bu sound’un yanı sıra sahnede sergiledikleri sürpriz performanslar ve etkileyici sahne kostümleriyle farklarını ortaya koymayı başarıyor.
 
1983 yılından beri 'Californication', 'Otherside', 'Scar Tissue', 'Under the Bridge' gibi dünyada yankı uyandıran hitlerin sahibi olan grubun 8 Eylül’de İstanbul’da sahne alacağı konserin bilet fiyatları şöyle:
 
Kategori 1 (tükendi) 150 TL 
Kategori 2 (tükendi) 125 TL 
Kategori 3 75 TL 
Diamond Platform (VIP Alan) 850 TL 
Platinum Ring (SAHNE ÖNÜ) 600 TL 
Golden Ring (SAHNE ÖNÜ) 450 TL

NTV