Red Hot öncesi Athena

Red Hot Chili Peppers konseri öncesinde sahnenin açılışını Türkiye’de punk/rock deyince ilk akla gelen grup Athena yapacak.

Red Hot öncesi Athena
14 Ağustos 2012 Salı 14:04 tarihinde eklendi, 2.045 kez okundu.

 

8 Eylül Cumartesi akşamı, Pozitive Live organizasyonuyla Türkiye’de ilk kez sahne alacak Red Hot Chili Peppers, santralistanbul’da müzikseverlerle buluşacak.
 
Dünya çapında yaklaşık 60 farklı şehri kapsayan turnenin Türkiye ayağında, yapılan araştırmalara göre Türkiye’ye gelmesi en çok istenen sanatçı olan Red Hot Chili Peppers, farklı tarzları, eğlenceli sahne performansları ve enerjileri ile dinleyicilerine unutulmaz bir konsere imza atacak. Bu muhteşem konser öncesinde sahnenin açılışını Türkiye’de punk/rock deyince ilk akla gelen grup Athena yapacak.
 
Santralistanbul’da Red Hot Chili Peppers için özel olarak hazırlanan sahnede, sürpriz şovları ve klasikleşmiş hitlerin yanı sıra yeni albümleri I’m With You parçalarının da yer alacağı konserde Kategori 1, 2 ve 3 biletleri şimdiden tükendi.
 
Konserde ayrıca Golden Ring ve Platinum Ring olarak iki sahne önü kategorisi mevcut. Şu ana kadar bilet satışının %95 tamamlanan konsere komşu ülkelerden de ilgi büyük.
 
Günün erken saatlerinde şehrin 3 farklı noktasından hareket edecek ücretsiz shuttle imkanı ile müzikseverlerin ulaşımı da kolaylaşacak. Karaköy, Taksim/Gümüşsuyu ve Mecidiyeköy’den tüm gün boyunca kalkacak bu shuttle’lar ücretsiz olup, etkinlik bitimine kadar hizmet verecektir.

NTV