Reha Muhtar Rıdvan'ı bombaladı

Beşiktaş-Galatasaray play-off maçını yorumlayan Reha Muhtar, Rıdvan Dilmen'i bombaladı!

Reha Muhtar Rıdvanı bombaladı
17 Nisan 2012 Salı 12:24 tarihinde eklendi, 1.339 kez okundu.

 

Dün akşam oynanan Beşiktaş-Galatasaray play-off maçını yorumlayan Reha Muhtar, Beşiktaş'ın aldığı yenilgiden yönetimi sorumlu tutarken Rıdvan Dilmen'e de gönderme yaptı.. 
 
İşte Reha Muhtar'ın yazısından bazı bölümler : 
 
ALMEIDA ve Egemen geçen maçta kart görerek cezalı duruma düştüler. Bu hafta ise Hilbert. Beşiktaş’ta ne disiplin ne futbol oyunu ruhu ne de umudu var. Rıdvan bey “Tayfur hoca gelsin yeni bir hava gelecek” diyordu. Çok teşekkürler Rıdvan. Bunları hiç unutmayacağım.
 
BEŞİKTAŞ yönetimi Rıdvan Dilmen’i dinleyip, Tayfur Havutçu’yu play-off’ta teknik direktör olarak getirirse, G.Saray karşısında alacağınız sonuç da bu olur. Geçen hafta ortasında Lig TV’de 4 teknik direktörün söyleşisi vardı. Beşiktaş taraftarı Fatih Terim, Aykut Kocaman, Şenol Güneş ve Tayfur Havutçu’nun katıldığı o söyleşiyi bir daha izlesin, ne demek istediğimi anlayacaktır. 
 
Tayfur Havutçu, Beşiktaş’ın kaptanlığını ve sportif direktörlüğünü yaptı. Hiç bir zaman buna karşı olmam. Beşiktaş’ta paşa paşa sportif direktörlük yapmak varken, eğer siz teknik direktör olacak diye harekete geçerseniz, biz de Beşiktaş’ın kaderini sizin elinizde oyuncak yapmamak için harekete geçeriz.