Reha Muhtar'ı hatta unuttular

Canlı yayına bağlanmak için bekleyen Reha Muhtar'ı hatta unuttular

Reha Muhtarı hatta unuttular
14 Ocak 2012 Cumartesi 09:56 tarihinde eklendi, 1.671 kez okundu.

 

TV8’de ekranlara gelen Sema Eren ve Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu Böyle Bir Şey Var Mı? programının bugünkü konuğu CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey’di.
 
Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiserliğindeki yönetici görevinden ayrılarak CHP İstanbul Milletvekili olan Pavey ile neşeli bir sohbetin gerçekleştiği programda, İsak Alaton’dan Leyla Alaton’a, pek çok ünlü isim telefon ve görüntülü bağlantı ile Şafak Pavey’i anlattı. 
 
Programa telefonla bağlanan Pavey’in annesi gazeteci Ayşe Önal, kızının parlamentoda yer almasını istemediğini ve önümüzdeki dönemde yer almaması gerektiğini savunarak, "Şafak çok duygusal, naif bir kızdır. Onun üzüleceğini, kıralacağını bildiğim için bir sonraki dönemde vekil olmasını istemiyorum. Uzun soluklu bu işi yapmasına karşıyım. Yıpranmasını istemiyorum" dedi.
 
PROGRAMI KAPATTILAR SONRA FARKETTİLER
 
Programın en çarpıcı noktası ise kapanışı oldu. Cengiz Semercioğlu, programı kapatıp izleyicileriyle vedalaşırken, rejiden gelen anons ile önce duraladı, ardından şaşkınlık içinde "yapacak bir şey yok" diyerek kapanışı tamamladı. 
 
Rejinin verdiği haber ise çok çarpıcıydı. Vatan gazetesi yazarı ve Türk televizyon tarihinin unutulmaz ismi Reha Muhtar, bir süreden beri programa bağlanmak için hatta bekliyordu. 
 
Ancak progamın süresi bittiği için yapılabilecek bir şey yoktu. Reha Muhtar, TV8 yayınına bağlanamadı ve Şafak Pavey hakkında konuşamadı. 

Medyaradar