Rehine yakınları Ankara'ya gitti

Terör örgütü IŞİD'in elinde 101 günden bu yana rehin bulunan Musul Konsolosluğu görevlilerinden Özel Harekât polisi Yaşar Dalkılıç'ın ailesi Ankara'ya gitti.

Rehine yakınları Ankaraya gitti
20 Eylül 2014 Cumartesi 16:16 tarihinde eklendi.
Musul'da serbest bırakılan rehinelerden Özel Harekat polisi Yaşar Dalkılıç'ın, İzmir'in Karabağlar İlçesi'ndeki evinde sevinç yaşanıyor. Mutlu haberin alınmasından sonra Dalkılıç'ın ve komşularının evlerine Türk bayrakları asıldı. Öğle saatlerinde eve gelen minibüse binen yakınları Ankara'ya gitmek için havalimanına hareket etti. Araçlara binen Dalkılıç'ın yakınları, "Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız sağ olsun Allah razı olsun kurtardıkları için vatanımıza milletimize hayırlı olsun" diye konuştu.
 
"ÇİFTE BAYRAM YAŞIYORUZ"
 
Irak'ta 101 gündür rehin tutulan Özel Harekat Polisi Ali Avcı'nın eşi Selda Avcı, "Çifte bayram yaşıyoruz" dedi. Serbest bırakılan Avcı'nın Torbalı Ayrancılar da oturduğu apartmandaki evleri komşularının akınına uğradı. DHA muhabiri ile telefonla görüşen bir çocuk annesi ev hanımı Selda Avcı, "101 gün sonra eşim özgürlüğüne kavuştu. Mutluyum söyleyecek kelime yok. Çifte bayram yaşıyoruz" dedi.