"Rekabet olumlu gelişme sağlayacak"

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Samuel Holmen, takımdaki rekabetin herkesi olumlu etkileyeceğini söyledi.

Rekabet olumlu gelişme sağlayacak
02 Temmuz 2013 Salı 19:33 tarihinde eklendi.

Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulunan genç oyuncu, Fenerbahçe’de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Takım halinde güzel günler geçiriyoruz. Fenerbahçe’de olmak bambaşka bir duygu. Uzunca bir süre sözleşmemin tamamlanması için bekledim. İmzayı attıktan sonra da Fenerbahçeli oldum.

Takım içindeki herkes beni en iyi şekilde karşıladı. Özetle her şeyin çok güzel gittiğini söylemek isterim.” diye konuştu.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın uyguladığı sistemin takımı bir arada tutma adına çok olumlu olduğuna da değinen Holmenn, “Ersun Hocanın sistemi gerçekten bizim kaynaşmamız ve kenetlenmemiz adına çok önemli. Eğlenceli antrenmanlar oluyor. Oyunlarda rekabet içinde birbirimizle yarışarak günü tamamlıyoruz. Bu sistemin takımı bir arada tuttuğunu söyleyebilirim. Bir yandan kondisyon ve dayanıklılık çalışırken, diğer yandan da takım olarak eğleniyoruz.” ifadelerini de kullandı.

Kaliteli oyunculardan kurulu bir takımda rekabetin vazgeçilmez olduğuna vurgu yapan İsveçli futbolcu, “Rekabet çok önemlidir. Ben her zaman pozitif olarak bakıyorum. Takımımızda çok sayıda oyuncu, çok sayıda kaliteli isim var. Bu oyuncuların hem kadroya hem de ilk on bire girebilme adına ortaya koyacakları disiplin, çalışkanlık ve enerji Fenerbahçe için çok önemli. Bu nedenle rekabet bizim için çok önemli ve olumlu gelişme sağlayacaktır.” dedi.


CİHAN