Restore edilen binadan beton parçaları düştü: 1 yaralı

Beyoğlu Tarlabaşı'nda kentsel dönüşüm sebebiyle restorasyondan geçirilen bir binadan kopan beton parçaları, yoldan geçmekte olan Aygün Küçük’ün üzerine düştü. Hafif yaralı kadın hastaneye kaldırıldı.

Restore edilen binadan beton parçaları düştü: 1 yaralı
20 Şubat 2014 Perşembe 18:38 tarihinde eklendi, 4.642 kez okundu.


Tarlabaşı Yenileme Projesi münasebetiyle restore edilen Tarlabaşı Bulvarı üzerinde Keresteci Recep Bey Sokak’taki bir binadan kopan beton parçaları korkulukları kırıp, yoldan geçmekte olan Aygün Küçük’ün üzerine düştü. Yaralanan Küçük için olay yerine ambulans çağrıldı. Hafif yaralı Küçük Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayın ardından çok sayıda polis ve zabıta ekibi olay yerine geldi. Polis güvenlik şeridi çekti. İtfaiye ekipleri göçükte başka birisin olup olmadığını araştırmak için çalışma başlattı.

Reklam panolarının hiçbir koruyu etkisinin bulunmadığını söyleyen HDP Beyoğlu Belediyesi Eş Başkan adayı Mimar Korhan Gümüş, “Ara sokaklardan geçen insanlar sürekli tehdit altında. Bu binaların böyle bırakılması doğru değil. Burada çok ciddi bir şekilde emniyet önlemlerinin alınması gerekiyor. Üzerimize taş yağabilirdi. Yoldan geçen bir kadıncağızın başına taş düştü. Çok sayıda insan ölebilirdi.” dedi.

Polis olayla ilgili araştırma başlattı. 


CİHAN