Reyes'i Terim ikna edecek

Sarı kırmızılılar, çelişkili açıklamaların geldiği Diego Forlan konusunda umudunu kaybetmedi. Teknik direktör Fatih Terim’in Uruguaylı yıldızla gerekirse yüz yüze görüşüp ikna etmeye çalışacağı belirtildi.

Reyesi Terim ikna edecek
23 Haziran 2011 Perşembe 10:31 tarihinde eklendi.

 

G.Saray, kadrosuna katmak için çaba harcadığı  Atletico Madrid’in 3 yıldızından yalnızca Ujfalusi’ye imza attırırken kulübünde kalacağı açıklanan Reyes’in kararıyla şoka uğradı.
 
Sarı kırmızılılar, çelişkili açıklamaların geldiği Diego  Forlan konusunda umudunu kaybetmedi. Teknik direktör Fatih Terim’in Uruguaylı yıldızla gerekirse yüz yüze görüşüp ikna etmeye çalışacağı belirtildi. Kadroya 3 yabancı oyuncu daha alınmasını isteyen Terim’in transfer edilmesini istediği oyunculardan birinin de Esteban Cambiasso olduğu öğrenildi. İmparator’un Inter’de forma giyen Arjantinli orta saha oyuncusunu kadrosunda görmeyi arzu ettiği belirtildi. Fatih Terim’in  Atletico Madrid’den transfer edilen Ujfalusi’yi takımında göreceği için memnun olduğu ifade edildi.
 
FORLAN'A YILLIK 6 MİLYON EURO
 
İspanyol basını, Diego  Forlan’ın Türkiye’ye gitmek istemediğini  savunurken,  Atletico Madrid tarafından kendisine yeni kulüp bulunması için süre tanındığı yorumları yapıldı.  Atletico Madrid ile iki yıllık daha sözleşmesi  bulunan ve sezon başına 4,5 milyon Euro kazanan  Forlan’a G.Saray’ın yıllık 6 milyon Euro’dan 3 senelik sözleşme teklif ettiği,  Atletico Madrid’e de  bonservis bedeli olarak 8 milyon Euro önerdiği iddia ediliyor.