Reyes'te umut yok

İspanyol basını, Atletico Madrid'ten gideceği ileri sürülen yıldız oyuncunun La Liga'dan ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini, Galatasaray'a gitme olasılığının bir hayli düşük olduğunu ileri sürdü

Reyeste umut yok
03 Aralık 2011 Cumartesi 10:45 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Jose Antonio Reyes, İspanya'dan ayrılmayı düşünmüyor.
 
Teknik Direktör Manzano ile ters düşen ve bu nedenle Atletico Madrid'den gideceği konuşulan İspanyol futbolcunun, La Liga'da kalmanın hesaplarını yaptığı öğrenildi. Sevilla'dan ciddi bir teklif alan Reyes'in eski kulübüne dönmek istediği, ancak Atletico Madrid'in bu öneriyi gizlediği savunuldu. Sevilla'nın Reyes için kasasından en fazla 2 milyon euro çikartabileceği belirtilirken, yıldız oyuncunun Atletico Madrid'den yılda 2 milyon 750 bin euro aldığının altı çizildi.
 
İspanyol basını, Galatasaray'ın sezon başındaki gibi Reyes'i ikna etmekte çok zorlanacağına dikkat çekti. Ülkenin önde gelen spor gazeteleri, kariyerini İspanya'da sürdürme konusunda kararlı olan Reyes'in bu düşüncesinde hiçbir değişikliğe gitmediğini vurguladı. Galatasaray'ın teklifinin yılda 3 milyon 500 bin euroyu geçmeyeceğini savunan gazeteler, Reyes'in 750 bin euro fark için tüm düzenini bozmasının imkansız olacağını ileri sürdüler.
 
Basının iddiası
İspanyol futbolcunun, Sevilla ile anlaşamaması halinde Atletico Madrid'de kalmaktan yana olduğunu kaydeden gazeteler, sarı-kırmızılı kulübün ikinci Reyes seferinden de eli boş dönebileceğinin altını çizdi.

Milliyet