Ribery bombası!

Bayern Münih, 30'una merdiven dayayan bazı yıldızlarıyla yolları ayıracak. Yolculardan biri de Ribery olacak. Fransız sürat motoru için harekete geçen ilk kulüp ise Fenerbahçe...

Ribery bombası!
30 Mart 2013 Cumartesi 11:07 tarihinde eklendi, 1.048 kez okundu.

 

Transfer kulislerinin iyice hareketlendiği Avrupa'da dün flaş bir iddia ortaya atıldı. Almanya kaynaklı iddiaya göre, Drogba ve Sneijder'i alan Galatasaray'ın Robben'le de adının anılması üzerine ezeli rakibinin gölgesinde kalmak istemeyen Fenerbahçe sürpriz bir atak yapacak.

Sarı-lacivertli ekibin, Bayern Münih'in süper yıldızı Franck Ribery'ye teklif götüreceği iddia edildi. Bu sezon Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 8 maçın sadece 1'inde 90 dakika forma giyen Fransız oyuncu için Fenerbahçe'nin menajerler aracılığıyla nabız yokladığı belirtildi.
 
G.SARAY'DA PARLAMIŞTI
 
Bayern Münih'in yanıtının ise "Uygun rakamlara ulaşıldığı taktirde transfer gerçekleşir" şeklinde olduğu kaydedildi. Bayern Münih'e yakın kaynaklar, gelecek sezon takımın başına geçecek olan Guardiola'nın kadroda köklü değişiklikler yapacağını ileri sürdü. İspanyol hocanın, Rooney, Neymar ve Suarez'in üzerinde durduğu; Robben ve Ribery gibi 30'una merdiven dayayan oyuncularla yollarını ayırmak istediği iddia edildi. 2005'te Metz'ten G.Saray'a gelen ve kısa süre sonra olaylı şekilde ayrılıp Marsilya'nın yolunu tutan Ribery, 2007'de B. Münih'e transfer olmuştu.