Rıdvan Dilmen: Galatasaray için asıl tehlike şimdi başlıyor

Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan \%100 Futbol programında Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Galatasaray için asıl tehlike şimdi başlıyor
17 Aralık 2017 Pazar 20:24 tarihinde eklendi.
Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle:
 
Galatasaray çok git gel yaşıyor. 5 yiyor, 5 atıyor. Bugün kaybeder, Fenerbahçe kazanırsa 3. sıraya düşecekler. İlk yarı itibariyla 0 pozisyon. Ama Tudor'un sıkıntısı şu. Düşünüyor düşünüyor ama çok oynuyor takımla. 3'lü savunmanın solunda Linnes oynamaz. Rodrigues oynasa, bu kadar pozisyon verirsin zaten. Muslera'da hata şu. Takımda hava hakimiyeti sorunu varsa iki direğe oyuncu koyması lazım. Ya da birilerinin onu bu şekilde uyarması lazım.
 
Akhisar maçında geri dönen Galatasaray'la bu hafta arasında fark var. Malatya bir kere çok istekli. Maçı değiştirmek için hamleler yapılacaktır ama Tudor'un ne hamla yapacağını kestirmek güç. Asıl tehlike Galatasaray'ı bekliyor. Malatya'nın çok iyi çıkan oyuncuları var. Gidişat, 3-2 değil de, başka bir skor çıkacağını gösteriyor.
 
İkinci yarı değerlendirmesi:
 
"Galatasaraylı seyirciler maçın son dakikası oynanırken heyecanla maçı izlerken, Muslera ceza alanına geldi. Pasla kullandılar. Niye pas yapıyorsunuz, kaleci niye geldi oraya? Tudor hariç 11 kişi orada.
 
Erol Bulut 7 gündür Galatasaray'ı çalıştırıyordur. Erol Bulut'un yerinde olsam Galatasaray'a çalışmam. Ne oynayacağı belli değil ki!
 
Anladım ki içeride Tudor değil taraftar maçları kazanıyor. Bir de Fatih Terim'den bahsedelim. Oyuncular da biliyor. Tudor, birkaç maç sonra gidecek. Böyle düşünüyorlardır. Ben Tudor'un en büyük şanssızlığının Terim'in Milli Takım Teknik Direktörü olmaması die düşünüyorum."