Riera’yı Aysal getirecek

G.Saray Başkanı, Terim’in istediği İspanyol sol açığın transferiyle bizzat kendisi ilgileniyor

Rierayı Aysal getirecek
28 Ağustos 2011 Pazar 11:52 tarihinde eklendi, 1.128 kez okundu.

 

Albert Riera’nın formasını giydiği Olympiakos’un Başkanı Vangelis Marinakis’le yakın arkadaş olan Ünal Aysal, 29 yaşındaki oyuncuyu 4 milyon Euro bonservisle sarı-kırmızılı renklere katacak
 
ARDA Turan’ın Atletico Madrid’e transferinin ardından sol kanat için arayışlara başlayan G.Saray’da Albert Riera ismi öncelik kazandı.. Daha önce Arsenal’in Rus yıldızı Andrei Arshavin, Köln’ün ‘Panzer’i Lukas Podolski ve Atletico Madrid’in ‘Boğa’sı Jose Antonio Reyes’le ilgilenen ancak bu oyuncuların yüksek maliyetleri nedeniyle aceleci davranmayan sarı-kırmızılılar, Riera’da hem kalite hem de fiyat olarak aradığı özellikleri buldu..
 
17 Ağustos’ta G.Saray’ın Olympiakos ile oynadığı hazırlık maçında sarı-kırmızılı takıma karşı da mücadele eden Riera’yı teknik direktör Fatih Terim de onayladı.. Ve İmparator’un istediği İspanyol yıldızın transferiyle G.Saray Başkanı Ünal Aysal bizzat ilgileniyor..
 
Geçen sezon 26 maçta 6 gol atıp, 13 asist yaptı
 
YUNAN kulübünün başkanı Vangelis Marinakis’in yakın arkadaşı olan ve 29 yaşındaki oyuncuyu sarı-kırmızılı renklere katmak için temaslara başlayan Aysal, bu transferi 4 milyon Euro bonservisle bitirebileceğini ifade etti..
 
1.88 boyundaki Riera, geçen yıl Olympiakos’a transfer oldu.. 2008-10 arasında Premier Lig’de Liverpool formasını terleten Riera, İngiltere’de ayrıca Manchester City’de de oynadı.. La Liga’da Espanyol ve Mallorca, Fransa’da ise Bordeaux’da oynayan tecrübeli oyuncu, İspanya Milli Takımı’nın formasını da 16 kez giydi..
 
GEÇEN sezon Olympiakos’ta 26 lig maçına çıkan Riera, 6 gol atarken, 13 de asist yapmayı başardı.. Profesyonel kariyerinde 6 kulüp ve 4 ayrı ligde oynayan Riera için takımlar toplamda yaklaşık 24 milyon Euro bonservis bedeli ödedi..