Rijkaard el üstünde

Galatasaray Yönetimi, Ankaraspor galibiyeti ile sezona üst üste kazanılan 4 galibiyetle başlayan teknik direktörleri Frank Rijkaard’a övgü yağdırdı. Başkan Adnan Polat’ın özel olarak tebriklerini ilettiği Hollandalı çalıştırıcı

02 Eylül 2009 Çarşamba 15:14 tarihinde eklendi.

Galatasaray Yönetimi, Ankaraspor galibiyeti ile sezona üst üste kazanılan 4 galibiyetle başlayan teknik direktörleri Frank Rijkaard’a övgü yağdırdı. Başkan Adnan Polat’ın özel olarak tebriklerini ilettiği Hollandalı çalıştırıcı, performansı ile yönetimden tam not alırken, elde edilen başarının da baş mimarı olarak gösterildi.

Hollandalı hocanın takımın başına getirilmesinde büyük rol oynayan futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, “Hocamızın yarattığı takımı sahada izlerken büyük keyif alıyoruz. Sahada galip gelmekten başka hiç bir şeyi düşünmeyen bir takım olduğunu görmek bizi sevindiriyor. Ankaraspor maçında da oyuncularımızın  on dakikaya kadar bu arzuyu taşımaları bizi memnun etti. Gerek Avrupa’da elde ettiğimiz sonuçlar gerekse ligin ilk 4 haftasında 4 galibiyet birden kazanmamız Rijkaard’ın ve yardımcılarının eseridir” diye konuştu.

“BÜYÜK BİR ŞANS”

Futbol şube sorumlularından Murat Yalçındağ da Hollandalı çalıştırıcının hakkını teslim etti. Yalçındağ, “Hocamız, yardımcılarıyla birlikte hazırlık kampından bu yana tüm oyuncularıyla yakından ilgilenerek, felsefesini takıma yerleştirdi. Artık sadece kazanmaya odaklanan bir Galatasaray’ı izliyoruz. Böyle bir ekiple çalışmak büyük şans” ifadesini kullandı.

"EN ÖNEMLİ FAKTÖR"

Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin de, Rijkaard’ın kısa zamanda büyük işler yaptığını belirterek “Sezonu oldukça erken açtık. Üst üste birçok maç oynamamıza karşın, takımımızın performansı ortada. Hocamızın futbolcularıyla olan uyumu ve çalışma düzeni, bu başarının gelmesinde büyük rol oynadı. Bundan sonraki haftalarda, aynı galibiyet serisinin devam edeceğini düşünüyorum" dedi.

MÜTHİŞ PERFORMANS

UEFFA AVRUPA LİGİ:
Tobol-Galatasaray: 1-1
Galatasaray-Tobol: 2-0
M.Netanya-Galatasaray: 1-4
Galatasaray-M.Netanya: 6-0
Galatasaray-Levadia: 5-0
Levadia-Galatasaray: 1-1

TURKCELL SÜPER LİG:
Gaziantepspor-Galatasaray: 2-3
Galatasaray-Denizlispor: 4-1
Galatasaray-Kayserispor: 4-1
Ankaraspor-Galatasaray: 0-2

Habertürk