"Rijkaard neden gitti"

Harry Kewell; Rijkaard’dan, Hagi’ye; kulüpteki geleceğinden, şampiyonluk yarışına kadar birçok konuda ses getirecek açıklamalar yaptı

Rijkaard neden gitti
29 Mart 2011 Salı 08:36 tarihinde eklendi.

 

Sarı-kırmızılı futbolcunun, NTV Spor’a verdiği özel röportajdan bazı satırbaşları şöyle:
 
-  Son Fenerbahçe derbisinde herkes iyi şeyler bekliyordu. İlk 11’de yer almamak benim için hayal kırıklığı oldu
.
-  Son maçlarda taraftarların bize verdiklerini geri ödememiz gerekiyor. Ligi en kuvvetli şekilde bitirmeliyiz.
 
-  Takımdaki bazı oyuncuların, Hagi ile çalışmak istemediği dedikoduları yalan. Misimovic’le ilgili hikayenin ne olduğunu bilmiyorum, ama bizler Hagi’ye karşı her zaman saygılı olduk.
 
-  Benim için Frank Rijkaard ile çalışmak kariyerimin en önemli şeylerinden biriydi. Rijkaard’ın gittiğini duyduğumda büyük hayal kırıklığına uğradım. Sezona iyi başlayamamıştık ama yavaş yavaş daha iyiye gidiyordu.
 
-  Açıkçası Rijkaard neden gitti bilmiyorum. Bunları söylediğim için başıma iş açabilirim, ama hakemler birçok maçta bizim aleyhimize çalıştı. Verilmeyen penaltılar vardı. Çok net faullerde hakemler ‘devam’ dedi. Bize çıkan kırmızı kartlar oldu. Hakemlerin kötü performans gösterdiğini söylemem lazım.
 
-  Şu anda sıfırdan başlamak, dipten zirveye çıkmak için doğru zamandır Galatasaray için. Ben kesinlikle burada olmak ve kariyerimi burada bitirmek istiyorum.
 
-  Şampiyonluk için tabii ki Trabzonspor’u istiyorum. Fakat Fenerbahçe çok iyi oynuyor. Alex de harika bir sezon geçiriyor. Yaptıklarına şapka çıkarmak lazım.