Ringden sonra podyuma çıkacak

Dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, önümüzdeki günlerde podyumda yerini alacağı Victoria’s Secret defilesi öncesi yoğun bir egzersiz programına girdi.

Ringden sonra podyuma çıkacak
09 Kasım 2011 Çarşamba 12:04 tarihinde eklendi, 2.144 kez okundu.

 

Kusursuz fiziğiyle göz kamaştıran ve Türkiye’de de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan 30 yaşındaki model, merakla beklenen defileye nasıl hazırlandığını Daily Mail’e anlattı. 
 
Şovdan önce çok fazla su içtiğini ancak defileden önceki 12 saatte hiçbir şekilde sıvı madde tüketmediğini belirten Lima, bu yolla sekiz kilo verdiğini söylerken, ağustos ayından beri yaptığı sıkı egzersizlerle kendini şova hazırladığını söyledi. Her gün en az iki kez boks antrenmanı yapan ünlü model, katı gıda yemediğini ve şov sona erene kadar bu disiplini koruyacağını söyledi. 
 
Gelecek hafta düzenlenecek olan Victoria’s Secret defilesinde Adriana Lima’nın yanı sıra Candice Swanepoel ve Alessandra Ambrossio gibi ünlü mankenler podyumda yer alırken, 2.2 milyon dolar değerindeki elmas işlemeli özel fantezi sutyeni Avustralyalı model Miranda Kerr tanıtacak.