Rıza Çalımbay'dan veda sinyali

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor ile yaptıkları zorlu maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını, bundan sonra Sivas camiasına başarılar dilediğini söyledi.

Rıza Çalımbaydan veda sinyali
14 Mayıs 2013 Salı 09:16 tarihinde eklendi.

Çalımbay, 2-1 kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın her iki takım açısından da çok önemli olduğunu kaydetti. Bu sezon sahalarındaki son maçı kazanmak istediklerini belirten Çalımbay, güçlü bir takıma karşı mücadele ettiklerini ifade ederek, "Türkiye'nin en etkili forvetine karşı oynadık. Bireysel olarak çok yetenekli oyunculara sahipler. Zor oldu ama kazandığımız için çok mutluyuz" sözlerini sarf etti.

Sivasspor'da göreve başlarken takımın düşme potasında olduğunu hatırlatan Çalımbay, "Tüm amacımız, o sene takımı kurtarmaktı, kurtardık. İkinci sene çok büyük sıkıntılar yaşadık. Buna rağmen mücadelemizi hiçbir zaman bırakmadık. Hedefimiz play-off oynamaktı ve oynadık. Bu seneki hedefimiz, Türkiye Kupası'nda başarılı olmaktı. Türkiye Kupası'nda yarı finale kadar gittik. Hem ligde hem kupada gittik. Tek hatamız, istediğimiz transferleri yapamamak oldu. Devre arasında Sercan'ı aldık, şu anda kadroda yok. Ümit ve Hakan'a çok teşekkür ediyorum. Çok kaliteli oyuncular, özveriyle oynuyorlar. Böyle 2-3 arkadaşımızı daha takıma katabilseydik ligde ve kupada daha iyi konumda olabilirdik. Her şeye rağmen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi bir sezon geçirdik. Bundan sonra da Sivas camiasına başarılar diliyorum" diye konuştu.

Sivassporlu futbolculardan Erman Kılıç ise hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını anlattı. Orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci de maça iyi konsantre olduklarını ve sahadan galip ayrıldıklarını dile getirdi. CİHAN


CİHAN