Rıza Çalımbay'ın sürpriz konuğu

SPOR Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Antalyaspor, mücadelenin hazırlıklarını taktik antrenmanla tamamladı. Kırmızı beyazlılarda yarın menisküs ameliyatı olacak kaleci Ferhat Kaplan'ın ilk yarıyı kapattığı kaydedildi.

Rıza Çalımbayın sürpriz konuğu
10 Aralık 2016 Cumartesi 14:11 tarihinde eklendi.
Süper Lig'de 16 puanla 10'uncu sırada yer alan Antalyaspor, 14'üncü haftanın kapanış maçında 12 Aralık Pazartesi günü sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmana kırmızı beyazlılar düz koşuyla başladı, ısınma hareketleri, top kapma ve 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antalyaspor antrenmanı tam sahada çift kale maçla tamamladı. Maç esnasında teknik direktör Rıza Çalımbay, oyunu sık sık durdurarak oyuncularına ne yapmaları gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Teknik adam, istediklerini sahaya yansıtan oyuncularını tebrik etti. Antalyasporlu oyuncuların antrenman boyunca neşeli olduğu gözlendi. 
 
ANTRENMANA TORUN SÜRPRİZİ
 
Kırmızı beyazlıların antrenmanını teknik direktör Rıza Çalımbay'ın Antalya'da oturan kızı Ayça, damadı Çağrı Sağlam ve 1.5 yaşındaki torunu Mila da ziyaret etti. Çalımbay, bir süre torunuyla ilgilenip öptükten sonra kızı ve damadıyla sohbet etti. Çalımbay, torunuyla sahada top oynadı, eliyle su içirdi. Sık sık anne ve babasının yanından ayrılarak dedesine doğru koşan Mila, ilgi odağı oldu. Çalımbay, daha sonra torunu annesine teslim ederek antrenmanı yönetmeye devam etti.
 
KALECİ FERHAT'A MENÜSKÜS AMELİYATI
 
Diğer yandan Antalyaspor'da zorlu Fenerbahçe maçı öncesinde kaleci Ferhat Kaplan'ın ilk yarıyı kapattığı açıklandı. Hafta içi yapılan antrenmanda sakatlanan Ferhat'ın yarın sağ dizinden menüsküs ameliyatı olacağı belirtildi.