'Rize maçında şampiyon olacağız'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, gelecek hafta kendi sahalarındaki Çaykur Rizespor maçını kazanıp şampiyonluğu garantileyeceklerini söyledi

Rize maçında şampiyon olacağız
20 Nisan 2014 Pazar 22:45 tarihinde eklendi.

Takımının Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli hoca, "Sezon başından bu yana kovaladığımız şampiyonluğu almayı çok istiyorduk. İsteğimiz ve arzumuz bu yöndeydi. Biz bunu çok istedik. 30 dakika oyunun kontrolü bizdeydi ve golü atan bizdik. Rakibimizde inişli çıkışlı grafik göstermesine rağmen iyi mücadele ettiler. Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştık. Önümüzdeki haftaki maçta kadın ve çocuk seyircilerimizin önünde mutlu sona ulaşır ve şampiyonluğu garantileriz." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Hafta içinde özellikle sosyal medyada ikincilik yarışı nedeniyle Fenerbahçe'nin bu maça fazla asılmayacağı konuşuldu. Bu sizi nasıl etkiledi?" sorusuna ise Yanal, "Ciddi bir soru eğil." cevabını verdi.

Öte yandan yaşanan şike sürecinde Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun kendilerini bu olaylardan uzak tuttuğunu ifade eden Ersun Yanal, "Bizler her zaman saha içinde kalma gayreti içindeydik. Başkan ve yönetim bizi ayrı tutuyor. Yaşanan hadiseler gerçekten bizi üzüyor. Ben verilen kararın harsız ve ağır olduğunu düşünüyorum. Türk futboluna katkısı olan birinin duruşunu hepimiz içerliyoruz. Umarım müjdeli haberler gelir." dedi. 


CİHAN