R.Madrid'in favorisi Türk yıldız

Marca'nın, 'Hangi futbolcuyu Real Madrid'de görmek istersiniz?' anketine katılan 200 bin kişi, orta saha için Borussia Dortmund'un Türk asıllı Alman yıldızı İlkay Gündoğan'ı seçti

R.Madridin favorisi Türk yıldız
29 Mayıs 2013 Çarşamba 10:15 tarihinde eklendi.
İspanya’da Real Madrid’e yakınlığı ile bilinen Marca Gazetesi, yaklaşık 200 bin kişinin katıldığı ankette, hangi futbolcuları Los Galacticos’ta görmek istediklerini sordu.

Atak ve orta saha olarak ayrılan pozisyonlar için orta alanda Real taraftarlarının oylarını, Borussia Dortmund’un Türk asıllı Alman futbolcusu İlkay Gündoğan topladı. Genç yıldız, ankete katılanlardan 114 binin oyunu alırken, Juventus’lu Vidal ve Sevilla’lı Kondogbia’yı bu alanda geride bırakmayı başardı. Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern Münih’e karşı oynadığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken ve Dortmund’un tek golünü de penaltıdan filelere yollayan İlkay’ın, kulübe yakın kaynaklardan alınan haberlere göre transfer listesinde olduğu ve 25 milyon Euro’nun onun için gözden çıkarıldığı bildirildi. 
 
Diğer isim ise Bale
 
Hücum bölgesi için ise Real Madrid’li futbolseverler, Tottenham’da forma giyen Gareth Bale’yi seçti. Napoli’li Edinson Cavani ve Manchester City’li Kun Agüero’nun önünde zirvenin sahibi olan Bale, oyların 127 binini topladı. Bale için de yaklaşık 60 milyon Euro’nun, İngiliz kulübüne teklif edildiği konuşuluyor. 
 
Kaynak: FANATİK