Robin Williams World of Warcraft ile yaşayacak

Ünlü oyuncu ani ölümüyle herkesi yasa boğdu. Blizzard, Robin Williams’ı hayran olduğu WoW’da yaşatmaya kararlı.

Robin Williams World of Warcraft ile yaşayacak
14 Ağustos 2014 Perşembe 10:35 tarihinde eklendi.
Filmleriyle milyonları güldüren Robin Williams dün beklenmeyen ölümüyle hayranlarını yasa boğdu. Başarılı oyuncu, dramadan komediye kadar, hayatın değişik renklerini ifade eden filmlere imza atmıştı. İntihar ettiği açıklanan Robin Williams, tüm neşesine ve gülüşüne karşın büyük bir depresyon içerisindeydi. Depresyonla savaş sürecindeyse Robin Williams’ın en büyük dostu World of Warcraft oldu.
 
Bilgisayar oyunlarına olan tutkusuyla tanınan Robin Williams’ın ismi ünlü Nintendo serisi Zelda’dan geliyor. World of Warcraft bağımlılığı hususunda sık sık stand up yapan Robin Williams bundan akabinde bu oyunda yaşayacak.

Ölümünün peşinden milyonlarca kişi Blizzard’a, Robin Williams’ın anısının WoW’da yaşaması gerekmekde olduğunu ifade eden Tweet’ler attı. Blizzard yetkilileri, daha ölümün peşinden İkinci saat geçmeden, verdikleri resmi cevapla üzüntülü hayranları bir nebze de olsa güldürdü. Blizzard dün çoktan, Robin Williams’a adanan bir oyun karakterini World of Warcraft’a eklemeye karar vermişti. Açıklamaya göre, en yakın dönemde Robin Williams bir oyun karakteri olarak World of Warcraft’a olacak olan ve oyuncularla iletişime geçecek.