'Roger Waters The Wall'un ilk fragmanı yayınlandı

İNGİLİZ rock grubu Pink Floyd'un solist ve gitaristi Roger Waters'ın belgesel nitelikli filmi Roger Waters the Wall filminin ilk fragmanı sosyal medyada yayınlandı.

Roger Waters The Wallun ilk fragmanı yayınlandı
11 Temmuz 2015 Cumartesi 16:46 tarihinde eklendi.
Roger Waters the Wall isimli film, bu yılın Eylül ayında vizyona girecek. Grubun hayranları tarafından merakla beklenen filmin Türkiye'de İstanbul ve Ankara'da gösterilmesi bekleniyor. Film, Roger Waters'ın İstanbul'da verdiği konserde dahil olmak üzere 2010-2013 yılları arasında gerçekleşen 'The Wall' turnesine ait görüntülerden ve röportajlardan oluşuyor. Filmin yönetmen ve senarist koltuğunda Sean Evans ve Roger Waters yer alırken, filmde grubun konserlerinde kullandığı 'Duvar'ın yapılışına ilişkin bilgiler içereceği de belirtildi. 
 
PİNK FLOYD HAKKINDA
 
Pink Floyd, progresif rock ve psychedelic rock İngiliz müzik grubu. Felsefi şarkı sözleri, yenilikçi albüm kapakları, etkileyici-grift sahne şovları ile Pink Floyd dünya çapında en çok albüm satmış ve modern müzik tarihini etkilemiş, dünya çapında başarıya ulaşmıştır. Grubun simgesi haline gelmiş olan 'Dark Side of the Moon', tüm zamanların en uzun süre zirvede kalan albümü olarak Billboard 200 listesinde 741 hafta kalmıştır.
 
PİNK FLOYD THE WALL'DAN SONRA İKİNCİ FİLM
 
Roger Waters The Wall, 1982 yılında çekilen ve yönetmenliğini  Alan Parker'ın yaptığı Pink Floyd The Wall' filminin ardından 'The Wall' ismiyle çekilen ikinci film. Roger Waters the Wall, belgesel niteliği ve Roger Waters'ın yönetmenlik koltuğuna oturmasıyla dikkat çekiyor.