Rolü için hipnoz oldu

İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan ünlü oyuncu, rolüne hazırlanmak için hipnoz oldu.

Rolü için hipnoz oldu
12 Şubat 2012 Pazar 16:13 tarihinde eklendi, 1.751 kez okundu.

 

Eş Ruhumun Eş zamanı filmindeki rolüne iyi hazırlanabilmek için hipnoz olan Aylin Kabasakal, seans sırasında doğum anına gittiğini söyledi. Genç aktris, "Babamın yanımda olmadığını gördüm" dedi. 

İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan aktris Aylin Kabasakal "Eş Ruhumun Eş Zamanı" filminde rolünü gerçekçi bir şekilde oynayabilmek için hipnoz oldu. Yönetmenliğini ve yapımcılığını R.Şanal Günseli'nin üstlendiği filmi 3 Şubat'ta vizyona giren Aylin Kabasakal, "Senaryoyu okuduğumda bu sahnenin gerçeği yansıtması adına Şanal beyle bir seans yaptık. Bu bir çeşit hipnoz, transa geçmek gibi bir şey" diye konuştu. 

Aylin Kabasakal yapılan seans sahnesiyle ilgili olarak, "Şanal bey beni ilk doğduğum zamana götürdü. 'Kim var yanında' dedi. 'Annem' dedim. 'Baban nerede' dedi. Babam şu an yok yanımda. Anneme telefon açtım sonrasında. İlk doğduğum zaman babam yok muydu yanımızda diye sordum. Annem de babamın o zaman çalıştığını, cep telefonu olmadığı için o dönemde de haber veremediklerini söyledi. O dönemde biz Almanya'daydık. Ben o ana gittiğimde gerçekten de babamın olmadığını gördüm. Bir çeşit hipnoz, transa geçmek gibi bir şey. Transa geçtiğin zaman uyku ile uyanıklık arası sorulara cevap veriyorsun. Değişik bir çalışma oldu benim için. Hem oyunculuğum hem de kendi yaşamım için"


Medyaradar