Ronaldinho için dev destek!

Beşiktaş'ta dün Akaretler'deki kulüp binasında sponsorlara verilen yemeğin ana gündemi Ronaldinho transferiydi.

Ronaldinho için dev destek!
09 Ocak 2014 Perşembe 11:57 tarihinde eklendi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübe destek olan iş adamlarıyla bir araya geldi. Kulüpten yapılan açıklamada; Akaretler BJK Plaza'da Orman'ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe, siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı ve icra kurulu başkanı Ahmet Nur Çebi, Koç Şirketler Grubu Şeref Başkanı Rahmi Koç, Vodafone İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, Kalde Yönetim Kurulu Başkanı Aksel Topalyan, Dr. Erhan Barutçu ve işadamı Fuat Guguloğlu'nun katıldığı belirtildi.
 
Kulübün ana sponsorlarından biri olan Rahmi Koç, "Artık sırtımı koltuğuma yaslayıp rahat rahat maç seyretmek istiyorum. Ronaldinho gibi bir dünya yıldızını transfer edersek, büyük iş yapmış oluruz" şeklinde yorum yaparken, Fikret Orman da "Biz Beşiktaş olarak çıkabileceğimiz en yüksek noktaya çıktık. 4.5 milyon € garanti + 20 bin € maç başı önerdik. Ancak menajeri 6 milyon € istiyor. Aradaki 1 milyon €'luk farkı düşünüyorlar şu anda..." dedi.
 
Bunun üzerine kulüp sponsorlarından Kalde Klima'nın sahibi Aksel Topalyan, "Madem öyle 1 milyon € da ben vereyim, şu transferi bitirelim" teklifinde bulundu. Başkan Orman bu teklife karşılık, "Siz zaten kulübe yeterince destek oluyorsunuz. Biz sizlerin dışında bir sponsor arayışındayız. Ayrıca 6 milyon € takımdaki bütün ücret dengelerini alt üst eder. Biz G.Saray'ın Drogba'ya ödediği parayı önerdik ve bunun üstüne çıkmayacağız" ifadelerini kullandı.
 
YILDA 15 İSTANBUL - SAO PAOLO UÇAK BİLETİ
 
Yemekte tartışılan başka bir konu da Ronaldinho'nun yılda 15 İstanbul-Sao Paolo uçak bileti istemeseydi. Bazı yöneticiler, "Brezilya'ya uçmak 15 saat. Bir yılda 15 kere gitmek istemesi bizim açımızdan kafaları kurcalıyor" itirafında bulundular.
 
Transferle birebir ilgilenen Ahmet Nur Çebi ise, "Ben Ronaldinho transferinde bugün, en geç yarın olumlu bir cevap alacağımızı düşünüyorum. Ağabeyi biraz zorluyor bizi. Ama hepiniz bir dünya starını karşılamaya hazırlanın" şeklinde umutlu bir konuşma yaptı.

Vatan Gazetesi