Ronaldinho sevdası bitmiyor

Beşiktaş Yönetimi, 1 Ocak'ta sözleşmesi sona erecek olan Ronaldinho'ya en ciddi teklifini sunacak. Siyah-beyazlılar, Dünya Kupası'nı düşünen yıldız futbolcuya Türkiye'ye gelen ünlüisimleri örnek gösterecek.

Ronaldinho sevdası bitmiyor
30 Aralık 2013 Pazartesi 12:39 tarihinde eklendi.
Yaklaşık bir yıldır transfer gündeminde Ronaldinho'yu ilk sırada tutan Beşiktaş Yönetimi, 2014ile birlikte en ciddi hamlesini yapacak. Kulübüyle olan sözleşmesi 1 Ocak'ta bitecek olan Brezilyalı yıldız isimle temasa geçecek olan siyah-beyazlılar, birkaç gün içerisinde temaslarını sıklaştıracak.
 
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Bu transferle tribün ve Kartal Yuvası gelirlerini en üst seviyeye çıkarmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, imza törenini bile paraya çevirmeyi planlıyor. Bu transferi tamamen İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'ye bırakan Beşiktaş Yönetimi, Brezilyalı oyuncudan olumsuz yanıt alması halinde bile ikna yollarını arayacak.  
 
Ronaldinho'nun kafasındaki, "Dünya Kupası'nda yeralabilmek için Brezilya'da göz önünde olmalıyım" savı da, Beşiktaşlılar tarafından çürütülmeye çalışılacak. Guti, Almeida, Anelka, Drogba, Kuyt ve Sneijder gibi uluslararası yıldızları örnek gösterecek olan Beşiktaş Yönetimi, Dünya Kupası'na Türkiye'den de gidilebileceğini anlatacak. Brezilyalı oyuncuyu taraftarına "Yenil Yıl hediyesi" olarak sunmak için gece gündüz çalışan siyah-beyazlılar, ocak ayının ortasına kadar bu transferi çözüme kavuşturmanın hesaplarını yapıyor. 
 
Beşiktaş Futbol Koordinatörü Önder Özen, bu transferdeki mali risk nedeniyle işi yönetime bıraktı. Tek başına hareket etmeyen Özen, topu Ahmet Nur Çebi'ye attı, diğer transferlerleilgilenmeye başladı.