Ronaldinho transferinde sona doğru

Beşiktaş uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Ronaldinho transferinde sona yaklaşmak üzere.

Ronaldinho transferinde sona doğru
02 Ocak 2014 Perşembe 18:40 tarihinde eklendi.
Üç gündür İstanbul'da bulunan Ronaldinho'nun abisi ve aynı zamanda menajeri Roberto Assis ile iki kez görüşen Ahmet Nur Çebi'nin aradaki farkı makul bir düzeye indirdiği öğrenildi.
 
Ronaldinho'ya yıllık 6 milyon Euro ücret ödemeyi teklif eden Beşiktaş yönetimi bu paranın 4 milyon Euro'sunu kulüp kasasından, kalan 2 milyonunu ise sponsorlardan karşılamak düşüncesinde.
 
SPONSOR SORUNU ÇÖZÜLMEK ÜZERE
 
Bu gün itibari ile bir sponsorla anlaşma sağlayan ve bu ismi gizli tutan Çebi, paranın diğer yarısını karşılayacak ikinci sponsor firma ile de anlaşmak üzere. Roberto Assis ile bugün yapmayı düşündüğü toplantıyı erteleyen Ahmet Nur Çebi'nin yarın gerçekleşecek son toplantıda bu transferi büyük bir ihtimalle neticelendirmesi bekleniyor.
 
ROBERTO ASSİS SABAHA KADAR BREZİLYA İLE KONUŞTU
 
Dün akşam yapılan toplantı sonrası döndüğü otelinde sabaha kadar Brezilya'daki kardeşi ile konuşan Roberto Assis'in Beşiktaş'ın sunduğu tüm olanaklar konusunda Ronaldinho'dan onay aldığı öğrenildi.
 
Diğer taraftan Atletico Mineiro başkanı Kallil ile de sürekli görüşüp son tekliflerini almak isteyen Roberto Assis'in buradan ayrılmadan transferi mutlaka sonuca ulaştırmayı istediği de gelen bilgiler arasında.
 
ATLETİCO MİNEİRO'NUN TEKLİFİ 5 MİLYON DOLAR
 
Eski kulübü Atletico Mineiro'dan yeni sözleşme için 5 milyon dolar teklif alan Roberto Assis, Beşiktaş'ın önerdiği 6 milyon Euro'yu aradaki kur farkını da hesap ederek biraz daha yukarı çekmeye çalışıyor.
 
ROBERTO ASSİS "TATİLE GELDİM"
 
Konakladığı otel çıkışında basın mensuplarının sorularına cevap vermekten kaçınan Roberto Assis, Beşiktaş Kulübü'nün açıklamasına paralel "Buraya tatil için geldim, Beşiktaş çok büyük bir kulüp" diyerek kardeşi ile ilgili soruları cevapsız bıraktı.
 
Transferle ilgili iki taraf yarın son kez bir araya gelecek.

DHA