Ronaldo eşcinsel mi?

Rihanna'nın söyledikleri Ronaldo hakkında eşcinsel dedikodularına yol açtı

Ronaldo eşcinsel mi?
06 Temmuz 2013 Cumartesi 12:12 tarihinde eklendi, 2.502 kez okundu.
Real Madrid`in ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo ve R&B şarkıcısı Rihanna’nın birlikte çekilmiş fotoğrafı geçtiğimiz Mayıs ayında sosyal medyada günün konusu oldu.
 
Sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmeyen Barbadoslu şarkıcı Rihanna, geçtiğimiz günlerde Portekiz`in Lizbon kentinde verdiği konserin ardından kuliste Cristiano Ronaldo ile buluşmuştu. 
 
İkilinin birlikte çektirdiği fotoğraf, sosyal medyada akla “bir birliktelik mi var” sorusunu getirerek günün konusu olmuştu.
 
Yabancı basından Socialite Life'ın sitesinde yer alan habere göre; geçtiğimiz günlerde İspanyol magazin dergisi Vanitatis'e verdiği röportajda, güzel şarkıcı Rihanna'ya Cristiano Ronaldo ile aralarındaki ilişki soruldu.
 
'Benim birçok eşcinsel arkadaşım var'
 
Portekizli futbolcu hakkındaki soruya, "Benim birçok eşcinsel arkadaşım var ve insanların cinsel yönelimlerini hep desteklemişimdir" şeklinde cevap veren Rihanna'nın bu sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü.
 
Ronaldo'nun Cristiano Jr. isimli 2 yaşındaki oğlunun bir gece kulübü macerasından değil, bir taşıyıcı anneden olduğuna dair söylentiler de Rihanna'nın gafını destekler nitelikte. 
 
Yıldız futbolcu Ronaldo, cinsel tercihi hakkında ortaya atılan iddilara bugüne kadar hiç bir şekilde açıklama getirmedi.