Ronaldo İnönü'ye geliyor

Cristiano Ronaldo vatandaşı Simao'ya, “Madrid'te sık sık görüşürdük. Uygun olduğum dönemde İstanbul'a gelmeyi, hatta uyarsa İnönü'de maçınızı izlemeyi isterim” dedi.

Ronaldo İnönüye geliyor
17 Ocak 2011 Pazartesi 12:51 tarihinde eklendi, 1.765 kez okundu.

 

Beşiktaş, dünyanın en popüler futbolcularından Cristiano Ronaldo’nun da gündemine girmeyi başardı! Real Madrid’e 94 milyon Euro karşılığında transfer olup, ‘en pahalı oyuncu’ unvanını ele geçiren Portekizli dünya yıldızı, vatandaşı Simao’yla telefonda sohbet etti. Görüşmeyi Siyah-Beyazlı yöneticilerle paylaşan Simao, Cristiano Ronaldo’nun İstanbul’da Q7 ve çetesini ziyaret etmek istediğini dile getirdi.
 
‘Sıkılırsan gel’ dedim
Simao Sabrosa, “Ben Atletico’da oynarken, Madrid’te kendisiyle sık sık görüşürdük. Bana Ricardo Quaresma ile telefonda konuştuğunu ve hep temasta olduğunu söylerdi. Uygun olduğu dönemde mutlaka İstanbul’a gelmek istiyor. Hatta takvim uyarsa, bir karşılaşmamızda bize İnönü Stadı’nda destek vermeye niyetli. Galiba Quaresma, Cristiano Ronaldo’ya da ateşli taraftarlarımızı anlatmış. Ben de ‘Bizde çok Portekizli var. Jose Mourinho’dan sıkılırsan, atla gel’ dedim” diye espri yaptı.

Fanatik