Ronaldo'nun formasını polisler korudu

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşan Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo'nun, kendisine benzerliğiyle ün yapan Adanalı Gökmen Akdoğan'a hediye ettiği formayı yunus polisleri korudu.

Ronaldonun formasını polisler korudu
11 Nisan 2013 Perşembe 15:38 tarihinde eklendi, 1.977 kez okundu.

 

Galatasaray - Real Madrid maçının ardından Ronaldo'ya benzerliği ile dikkat çeken Adanalı Gökmen Akdoğan ile Portekizli futbolcu bir araya gelmişti.

Cristiano Ronaldo'dan formasını hediye alan 'Adanalı Ronaldo'nun önü bir grup taraftar tarafından çevrildi. Akdoğan'dan formasını almaya çalışan taraftarlar, Adanalı Ronaldo'yu tartakladı. Akdoğan'ı taraftarların elinden yunus ekipleri kurtardı. Polisler, formaya bir günlük korumaya aldı.
 
Bugün formasını polislerden teslim alan Görkem Akdoğan, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Ronaldo'dan güç bela formasını gittim aldım. Beni görünce çok şaşırdı. Bana formayı teslim etti. Aldım ama formayı aldığıma, alacağıma pişman oldum. Sonra arkamdan büyük bir grup taraftar kitlesi geldi. Beni tartakladılar. Formayı almak istediler. Allah razı olsun yunus ağabeyler geldi. Formayı onlara teslim etmem gerekti. Sonra onlar sağ olsunlar beni korudular. Benden formayı aldılar. Bugün de formamı sağ salim teslim aldım."

CİHAN