Rooney yolcu mu?

Manchester United'ın eski kaptanı, Real Madrid maçında ilk onbirde egörev yapmayan İngiliz yıldızın Kırmızı Şeytanlar'daki kariyerinin sezon sonunda sona erebielceğini düşünüyor.

Rooney yolcu mu?
06 Mart 2013 Çarşamba 11:52 tarihinde eklendi.

 

Manchester United'ın eski kaptanı, Real Madrid maçında ilk onbird egörev yapmayan İngiliz yıldızın Kırmızı Şeytanlar'daki kariyerinin sezon sonunda sona erebielceğini düşünüyor.
 
Manchester United'ın eski kaptanı Roy Keane, Kırmıızı Şeytanlar'ın Şampiyonlar Ligi'ne Real Madrid'e 2-1 yenilerek veda ettiği karşılaşmaya ilk onbirde başlamayan Wayne Rooney'nin sezon sonunda takımdan ayrılabileceği görüşünde.
 
İngiliz milli futbolcu, Santiago Bernabeu'da oynanan ilk maçta ilk onbirde görev yapmış ancak Alex Ferguson, Old Trafford'da oynanan karşılaşmada Danny Welbeck'i Rooney yerine ilk onbirde görevlendirmişti.
 
Ferguson, Rooney yerine Welbeck'i tercih etmesi ile ilgili olarak ITV'ye verdiği demeçte "Xabi Alonso, Real Madrid adına oyunu kontrol ediyor. Welbeck'in de ona daha iyi baskı yapacağını ve Van Persie'yi besleyeceğini düşündüm." ifadelerini kullandı.
 
Ancak 12 yıl boyunca Manchester United forması giyen Keane, bu konuyla ilgili olarak "Ferguson Rooney'i kenarda bırakarak hepimizi şaşaırttı. Belki de bu artık Rooney'nin Manchester United kariyerinin sonuna geldiği anlamı taşıyor. Bana göre Rooney'nin iki üç maça ihtiyacı var. Norwich maçının ikinci yarısında oldukça iyi oynamıştı." şeklinde konuştu.

goal.com