Rooney'in durumu belirsiz

Bademcik iltihabı nedeniyle Norwich City karşısında görev alamayan Rooney'in, Galatasaray maçı öncesi durumu henüz netlik kazanmadı.

Rooneyin durumu belirsiz
18 Kasım 2012 Pazar 17:02 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde salı günü karşılaşacağı Manchester United'ta Wayne Rooney'in durumu henüz netlik kazanmadı.
 
Aston Villa maçında bileğinden sakatlanan İngiliz yıldız, İngiltere'nin İsveç'le oynadığı hazırlık maçında görev alamamıştı.
 
Rooney, dün oynanan ve 1-0'lık yenilgiyle sonuçlanan Norwich City maçında da Manchester United forması giyemedi. Bademcik iltihabı nedeniyle kadrodan çıkarılan Rooney’nin durumuyla ilgili açıklama yapan Menajer Alex Ferguson, ”Antrenmandaki durumuna bakacağız. Kendini iyi hissederse kadroya alacağız. İyi oyuncularımızı her zaman özlüyoruz. Fakat sahada da birçok iyi futbolcuya sahibiz” diye konuştu.
 
27 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’ın Manchester United ile deplasmanda oynadığı gruptaki ilk maçta da baldırındaki sakatlıktan dolayı takımdaki yerini alamamıştı.
 
Dizinden geçirdiği sakatlıktan sonra iyileşen Phil Jones da Galatasaray maçı kadrosuna dahil edilecek.
 
Bu arada Manchester United, resmi havayolu sponsoru olan Türk Hava Yolları’na ait uçakla yarın öğle saatlerinde İstanbul’a hareket edecek.