Roxy Ürünleri SporMarket'te

Roxy, stil sahibi bayanlar için tasarlanmış, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan bir yaşam tarzı markasıdır.

Roxy Ürünleri SporMarkette
27 Ağustos 2016 Cumartesi 19:00 tarihinde eklendi.

Roxy, stil sahibi bayanlar için tasarlanmış, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan bir yaşam tarzı markasıdır.

 

Roxy, Sırt çantasından cüzdana, bikiniden monta en trend ürünleri rengarenk tasarımları hayranlarıyla buluşturuyor. Günlük hayatın her anında, okulda, kısa seyahatlerde hatta işe giderken bile kolaylık sağlayan Roxy sırt çantası, sıradan ve alışılmışın dışında sırt çantasından fazlasını sunan modern ve rengarenk tasarımlarıyla göz kamaştırıyor. Özellikle tekerlekli Roxy sırt çantası hem şık hem kullanışlı yapısıyla tercih sebebi. Çantaların tamamlayıcı olan Roxy cüzdanlarına da göz atmadan geçmeyin.

 

Yazın vazgeçilmezi olan terlikler, Roxy ile ayaklarınızı şenlendiriyor. İster denizde, ,ister günlük olarak rahatlıkla kullanabileceğiniz Roxy terlik modellerini sizlerle buluşturuyoruz. Capcanlı renkleriyle yazın enerjisini ayaklarınıza getiren Roxy terlikler, yumuşak iç yüzeyi ile de yazın tadını doyasıya çıkarmanızı sağlıyor.

 

Zengin ürün yelpazesine sahip olan Roxy, yazlık ürünlerle baş döndürürken, kışlık ürünlerle de içinizi ısıtacak. Kusursuz bir sıcaklık sunan Roxy mont modelleri bu kategoride sizleri bekliyor. Kısa ve uzun çeşitleriyle sportif tarzınıza canlılık katacak Roxy montlar dışarıdakilere cool görüntü sergilerken, içinizin sıcacık kalmasını sağlayacak.

 

Sizde şıklığınızı rahatlıkla birleştirmek, tarzınızdan ödün vermeden tüm bakışları üzerinize çekmek istiyorsanız, en seçkin modelleri bir araya getirdiğimiz Roxy ürünlerinden ihtiyacınız olanı sepetinize ekleyin, keyifle alışveriş yapmanın ayrıcalığını yaşayın.


http://www
.spormarket.com.tr