Royal Halı Gaziantep 92-71 Uşak Sportif

Beko Basketbol Ligi'nin ilk haftasında sahasında Uşak Sportif'i konuk eden Royal Halı Gaziantep karşılaşmadan 92-71 galip ayrıldı.

Royal Halı Gaziantep 92-71 Uşak Sportif
12 Ekim 2013 Cumartesi 18:08 tarihinde eklendi.

Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk periyodunda ev sahibi ekip Gaziantep, Serkan ve Dejan'ın üst üste bulduğu sayılarla rakibine karşı üstünlüğünü korudu.

Warren ile sayılar bulmaya çalışan Uşak Sportif, ilk periyodu 25-13 geride kapattı.İkinci periyotta da rakibine üstünlük sağlayan Royal Halı Gaziantep; Stanley, Stevic, Borovnjak ve Serkan'ın basketleriyle sahada üstünlüğünü korudu.

Üst üste gelen basketlere engel olamayan Uşak Sportif ise, Ogün ve Holman ile sayılar bulmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk yarısı Gaziantep'in 54-38 üstünlüğüyle sona erdi.Üçüncü periyotta Serkan ve Borovnjak'ın basketleriyle farkı 26 sayıya kadar çıkaran Royal Halı Gaziantep, 73-50'lik skorla periyottan üstün ayrıldı.Karşılaşmanın son periyodunda da üstünlüğünü koruyan Royal Halı Gaziantep, Serkan ve Borovnjak'ın üst üste basketleriyle farkı açtı.

Uşak Sportif'de Carter ve Zupan'ın çabaları sonuçsuz kalırken; Royal Halı Gaziantep 92-71'lik skorla karşılaşmadan galip ayrıldı.


DHA