"Rozet takmakla Atatürkçülük olmaz"

Aydın'ın Kuşadası ilçesi ziyaretini de kapsayan yedi haftalık bir çalışma için yollara çıktığını belirten Genel Başkanı Pamukoğlu, 18 il ve onlara bağlı bazı ilçeleri ziyaret edeceğini söyledi.

Rozet takmakla Atatürkçülük olmaz
15 Mayıs 2013 Çarşamba 16:29 tarihinde eklendi.

HEPAR Genel Başkanı Orhan Pamukoğlu, “Atatürk konuşulmaz. Atatürk, bu ülkenin kurucusu, o zaten var. Var olan şey konuşulmaz. Yalnız bugüne kadar yapıldığı gibi Atatürk Atatürk diye diye rozetlerle, klasik laflarla bu iş olmaz. Şimdi bir şey yapın ki Atatürk’ün ruhu rahatlasın.” dedi. Partisinin Kuşadası ilçe teşkilatını ziyaret eden Pamukoğlu, Reyhanlı'daki patlamalarla ilgili olarak da, "Bazen yaşanan zor ve acı olaylar, insanı daha doğru düşünmeye sevk eder. Dilerim bu günlere şükretmezsiniz." değerlendirmesinde bulundu.

Aydın'ın Kuşadası ilçesi ziyaretini de kapsayan yedi haftalık bir çalışma için yollara çıktığını belirten Genel Başkanı Pamukoğlu, 18 il ve onlara bağlı bazı ilçeleri ziyaret edeceğini söyledi. Basın mensuplarının Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki saldırıya ilişkin sorularına, "Bu olayların öncesine bakmak lazım. Keşke böyle olmasaydı. Meclis'teki partilerin dışında halka heyecan veren tek parti HEPAR’dır.” şeklinde cevap verdi. CİHAN


CİHAN