Rubin Kazan'dan Gökhan'a dön çağrısı

Rubin Kazan Başkanı Valeriy Sorokin, rüşvet istendiği iddialarından dolayı takımını terk eden Türk oyuncu Gökhan Töre’ye geri dön çağrısında bulundu.

Rubin Kazandan Gökhana dön çağrısı
31 Aralık 2012 Pazartesi 12:43 tarihinde eklendi.

 

Gökhan Töre, eski menajerinden Rubin Kazan’ın bazı yetkilerinin rüşvet istediği iddialarının ardından Rusya’yı terk etmişti. Yeni menajer ile sözleşme imzalayan genç oyuncu Rusya’ya dönmek istemediğini ve Avrupa’da bir takıma gitmek istediğini duyurmuştu. 
 
Oyuncunun durumu ile ilgili basına açıklamalarda bulunan Rubin Kazan’ın Başkanı Valeriy Sorokin, Gökhan Töre’yi takımda görmeyi ümit ettiklerini dile getirdi. Sorokin, “Yaşanan olaylardan dolayı kimseyi suçlamıyoruz. Oyuncumuzun hiçbir suçu yok. Umarım, Gökhan Töre’yi 8 Ocak’ta başlayacak olan kampta takımda görürüz.” diye konuştu.
 
Öte yandan, Töre’nin eski menajerinden rüşvet isteyenlerin arasında olduğu iddia edilen takımın hocası Kurban Berdıyev ile Rubin Kazan'ın 2,5 yıllık yeni sözleşme imzalayacağı belirtildi.
 
Sezon başında Rubin Kazan takımına transfer olan Gökhan Töre, Rusya Premier Ligi’nde 5 karşılaşmada forma giyme şansı bulmuştu.

CİHAN