Rumenler Hagi’yi üzdü

Romanya’da ‘Milli takımın başına kim geçmeli?’ sorusunun yöneltildiği ankette Hagi için sadece yüzde 10’luk bir oy çıktı, Reghecampf yüzde 36 ile ilk sırada yer aldı

Rumenler Hagiyi üzdü
15 Eylül 2013 Pazar 13:12 tarihinde eklendi.
Romanya Milli Takımı, Türkiye’ye Bükreş’te kaybettiği maçın ardından karıştı. Rumen kamuoyunda teknik direktör Victor Piturca’nın görevi bırakması yönünde çağrılarda bulunulurken, konuyla ilgili bir de anket düzenlendi. Ülkenin önde gelen gazetelerinden Sporturilor’un internet sitesinde gerçekleştirilen ve 12 bin kişinin katıldığı nabız yoklamasında Piturca’nın görevi bırakması gerektiği görüşü öne çıktı.
 
Ülkenin yaşayan futbol efsanesi Gheorghe Hagi için ise anket sonuçları oldukça üzücüydü. ‘Romanya’nın hocası kim olmalı?’ sorusunun yöneltildiği ankette katılımcıların sadece % 10’u ‘Hagi’ cevabını verdi.
 
Katılımcıların yüzde 36’sı Steaua Bükreş’in hocası Reghecampf’ı tercih ederken, bir başka Rumen teknik adam Boloni yüzde 28 oy aldılar. Sadece yüzde 7 ‘Piturca kalmalı’ dedi. Geriye kalan yüzde 19 ise başka bir ismin takımın başına geçmesinden yana görüş bildirdi.

Skorer