Rus çocuğa bakan Gülsüm Kabadayı hayatından memnun

Antalya’da kaza yaparak yatalak duruma düşen Rus çocuğa 5 yıldır bakan Gülsüm Kabadayı, hayatından memnun olduğunu, hiçbir şikayetinin olmadığını söyledi.

Rus çocuğa bakan Gülsüm Kabadayı hayatından memnun
23 Ocak 2013 Çarşamba 19:10 tarihinde eklendi, 1.800 kez okundu.

 

 
Koruyucu aile olarak üstlendikten sonra ‘Umut’ adını verdikleri çocuğa 5 yıldır bakan Kabadayı, devletin her türlü desteği verdiğini belirtti. Eksiklerinin de olduğunu dile getiren Kabadayı, “Verilen destekler 70-80 yaşında olanlara yeter ama Umut’a yetmiyor. 5 yıldır yatıyor, özel besliyoruz. Ama yine de destekler geliyor.” dedi.
 
Umut’a bakmaktan hiçbir zaman bıkmadığını vurgulayan Kabadayı, “5 yıldır hiç bıkmadım. Sadece şuna üzülüyorum. Hani meyve veren ağaç taşlanır ya, ben meyvemi alıyorum, Umut tedaviye yanıt verdi. Ama çok hakaretler duydum, anlatılmaz derecede.” diye konuştu. ‘Ne beklentisi var, ne amacı var’, ‘ne yapmak istiyorsun milletvekili mi olacaksın’ gibi hakaretler işittiğini belirten Kabadayı, hakaretleri aldırmadığını ve Allah tarafından beklentilerinin karşılandığını ifade etti.
 
Kendisine hakaret edenlerde suç bulmadığını anlatan Kabadayı, “Orda da(Rusya) bunu söylediler. ‘Gülsüm Anne insanlar annelerine babalarına bakmıyor, sen kimsin, sen Allah’a yakın bir kul musun?’ dediler. Orada bana ‘melek’ dediler, ‘Meryem Anne’ dediler.” şeklinde konuştu. 

CİHAN