Rusya'nın Paris'i Putin'e karşı

Rusya’nın Paris Hilton'u Ksenia Sobchak, devlet başkanlığına yine aday olan Vladimir Putin’e karşı kampanyanın merkezine oturdu.

Rusyanın Parisi Putine karşı
20 Şubat 2012 Pazartesi 09:49 tarihinde eklendi, 4.232 kez okundu.

 

ABD’li ünlü zengin Paris Hilton’a benzerliği ile ‘Rusya’nın Paris Hilton’u olarak bilinen televizyoncu Ksenia Sobchak, Başbakan Putin’e sert eleştirilerini esirgemiyor.
 
Bir zamanların zengin sosyete güzeli olarak anılan 30 yaşındaki sivri dilli televizyoncunun tartışma yaratan programının Kremlin’in emriyle yayından kaldırılması Sobchak’ı muhalif kimliğinden vazgeçirmedi.
 
Dondurucu soğuklara aldırmadan yaklaşık 100 bin kişinin katıldığı Putin’i ve seçimlerdeki hileleri protesto gösterisine katılarak sahneye çıkan güzel televizyoncunun "Benim adım Ksenia Sobchak, kaybedecek bazı şeylerim var ama yine de ben burdayım" demesi ile Rusya’da gergin siyaset ortamında duruşunu da netleştirmişti.
 
PUTİN'İN AİLE DOSTU 
Star'ın haberine göre; Putin’in aile dostu da olan Sobchak, Putin’e ‘diyalog şansı, özgür seçim, basın ve en önemlisi yolsuzluklara batmamış bir bürokrasi şansı’ olduğunu hatırlatıyor.
 
Sobchak, programlarında Putin ve Devlet Başkanı Dimitri Medvedev’i çocuk olarak gösteren tişörtler giyerek tavrını gösteriyordu.

NTV