Rüzgar Erkoçlar'ın yeni mesleği

Cinsiyet değiştirdikten sonra ne iş yaptığı merak edilen Rüzgar Erkoçlar'ın yeni mesleği.

Rüzgar Erkoçların yeni mesleği
28 Kasım 2013 Perşembe 12:38 tarihinde eklendi, 1.314 kez okundu.
Milliyet'ten İpek Durkal,Rüzgar Erkoçlar'ın şu an ne iş yaptığını yazdı.
 
İşte o yazı:
 
Önce cinsiyetini değiştirdi şimdi de hayatını... Bir küçücük pastanede kendi yaşam kavgasını veren Rüzgar Erkoçlar, ekmeğini taştan çıkartacak kadar delikanlıymış.
 
Kimi zaman satış yapıyor, bazen cam siliyor
 
Kendine olan saygını yitirmemek bu hayatta sağlam kalmanın bir numaralı kuralı. İşte böyle bir ortam içinde ekmeğini taştan çıkaran bir kişi Rüzgar... Nil Erkoçlar olarak öyle ya da böyle reklam filmlerinde, dizilerde, sinemada rol bulan, fakat kendi gerçekliğini haykırdığından beri işsiz kalan Rüzgar Erkoçlar... Emekli bir babanın ve ev hanımı annenin evladı. Biliyorum ki işe ihtiyacı var. Ve yine biliyorum ki, kendisine içinde bulunduğu durumu kullanacak çok sansasyonel iş teklifleri de geldi ama kabul etmedi. 
 
"Her Şey Tadında" programımızdan masa arkadaşım Turhan Alyakut anlattı:
 
'Rüzgar Erkoçlar bir süredir Şişli tarafında küçücük bir pastanede çalışıyor. Turhan da evine gidip gelirken görüyor. Kimi zaman kasada oturuyor, kimi zaman tezgahın arkasına geçip satış yapıyor, kimi zaman da dükkanın camlarını siliyor...'
 
Ama kendisine saygısını yitirmiyor.
 
Ben bu delikanlılığın önünde şapkamı çıkartıyorum. Pek çok kişinin cesaret edemeyeceği tüm kararlarını taviz vermeden, "erkekçe" uyguladığı ve dimdik ayakta durduğu için ona büyük saygı duyuyorum..